Een extra handje

Speelgoedcheck

Misschien heb je een extra handje nodig? Wij helpen je graag met de speelgoedcheck of door bij jou thuis te komen voor een ontwikkelingsbezoek.

Shape

Coronaproof

Speelgoedcheck

Zie je door al het speelgoed het bos niet meer? Doe dan de speelgoedcheck. Wij kijken naar wat voor educatief speelgoed je al in huis hebt en welke ontwikkelingsgebieden je daarmee kan stimuleren. Daarnaast ontvang je van ons suggesties met educatief speelgoed waarbij de ontwikkelingsgebieden gestimuleerd worden die misschien nog onderbelicht zijn.

Hoe werkt het?

Wij bieden 2 versies van de speelgoedcheck aan. De basis versie van de speelgoedcheck en een uitgebreidere versie namelijk de speelgoedcheck + videobellen. Hieronder zullen we de versies toelichten.

Speelgoedcheck

Op basis van een ingevulde vragenlijst en geüploade foto’s van het speelgoed zullen de orthopedagoog Leonie Verhoeven en de kinderfysiotherapeut Laura van Vliet een persoonlijk speelgoedadvies uitwerken. In dit speelgoedadvies staat beschreven voor welke ontwikkelingsgebieden jullie al speelgoed in huis hebben en op welke wijze je met het speelgoed het desbetreffende ontwikkelingsgebied goed kan stimuleren. Daarnaast zullen we een persoonlijk speelgoedaankoopadvies geven. Het educatieve speelgoed welke in het speelgoedaankoopadvies staat beschreven kun je bij ons inkopen. Uiteraard staat het je ook vrij om zelf op zoek te gaan naar vergelijkbaar educatief speelgoed.  Het persoonlijk speelgoedadvies krijg je binnen 10 dagen per mail toegestuurd.

Speelgoedcheck + videobellen

In de uitgebreidere versie van de speelgoedcheck geven wij je de optie om de speelgoedcheck in een videogesprek toe te lichten.

Tijdens dit videogesprek zullen orthopedagoog Leonie én kinderfysiotherapeut Laura het speelgoedadvies verder toelichten en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Tevens geven we bij het speelgoedaankoopadvies tips over hoe je het speelgoed kan inzetten om het betreffende ontwikkelingsgebied te stimuleren. Na afloop van het gesprek krijg je een samenvatting en de speelgoedaankoopadviezen van ons toegestuurd.

Nieuwsgierig geworden? Mail ons via de knop hieronder. Wij sturen jou zo snel mogelijk een vragenlijst op. Zodra je die hebt ingevuld en duidelijke foto’s van je speelgoedkast naar ons hebt opgestuurd, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Prijzen

Shape

Na tijden van Corona

NaNur bij jou thuis

De informatie van NaNur gaat over de algemene ontwikkeling van baby tot kleuter. Elk kind ontwikkelt zich anders en zo is het mogelijk dat jouw kindje bepaalde ontwikkelingsstappen nog niet heeft doorgemaakt of anders doorloopt. Geen zorgen: ieder kind is uniek, er hoeft zeker niet direct sprake te zijn van een ontwikkelingsprobleem of -achterstand.

 

Stelt het je gerust als er eens extra zorgvuldig naar de ontwikkeling van jouw kleintje gekeken wordt? Of zou je weleens willen weten met welke activiteiten of speelgoed (dat al in huis is) welk ontwikkelingsgebied gestimuleerd wordt? Of welke producten je eventueel als aanvulling kunt gebruiken? NaNur bij jou thuis biedt een ontwikkelingsbezoek aan door orthopedagoog Leonie Verhoeven en kinderfysiotherapeut Laura van Vliet waardoor zij vanuit twee disciplines de ontwikkeling van jouw kleintje in kaart kunnen brengen. 

Wat kun je verwachten van een ontwikkelingsbezoek?

Orthopedagoog Leonie en kinderfysiotherapeut Laura zullen met jou in gesprek gaan over de ontwikkeling van je kindje. Daarnaast zullen zij jouw kindje observeren tijdens het spelen. Ze zullen ook een kijkje nemen in je speelgoedkast. Tijdens het ontwikkelingsbezoek ontvang je persoonlijk afgestemde adviezen over de ontwikkeling van jouw kleintje en aangepast aan jouw situatie: je kan hier direct mee aan de slag. Bovendien kunnen wij met je meedenken welk aanvullend educatief speelgoed of activiteiten een extra meerwaarde kunnen hebben.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar hello@nanur.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.