nanur

Privacy &
cookiebeleid

Shape
Het privacy en cookiebeleid van NaNur is als volgt:

Wanneer je een bestelling bij NaNur plaatst, wil je natuurlijk dat jouw gegevens privé blijven. Een terechte opmerking als je het ons vraagt. Wij doen er daarom alles aan deze gegevens zorgvuldig te verwerken en beveiligen. 

IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS
NaNur
IJsvogelstraat 30
3136 PW Vlaardingen
hello@nanur.nl
06-48829340

Dit adres is geen bezoekadres.

WELKE GEGEVENS LAAT IK ACHTER?
Als je een bestelling plaatst, is er sprake van een overeenkomst. Wij vragen je hierbij om de volgende gegevens:

  • jouw naam;
  • (factuur)adres;
  • e-mailadres;
  • en je betaalgegevens.

Wij gebruiken deze gegevens bij de afhandeling van de door jou geplaatste bestelling, het verlenen van service, garantie, persoonsgebonden marketingacties en het uitvoeren van verkoopanalyses. Later genoemd in dit statement. De door jou ingevulde gegevens worden beschermd middels de Secure Socket Layer (SSL) technologie. Met deze technologie worden jouw gegevens onleesbaar voor derden.

Tip: door het slotje in je webbrowser of door de s achter http kun je deze technologie herkennen. 

ONDER WELKE GRONDSLAGEN EN VOOR WELKE DOELEINDEN WORDEN DEZE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELD?

Bij de uitvoering van onze overeenkomst:

  • bij bestellen
  • bij bezorgen
  • bij retourneren
  • om je te kunnen e-mailen/aanschrijven indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst
  • bij contact met onze klantenservice

Enkel bij jouw toestemming, worden jouw gegevens gebruikt voor:

  • voor het aanmaken/registreren van een NaNur-account
  • om jou van informatie te voorzien in mijn NaNur-account
  • voor verzending van onze nieuwsbrieven, mailingen en andere reclame-uitingen via e-mail, social media of post
  • het onthouden van jouw voorkeuren om je van passend advies kunnen voorzien, middels je IP adres
  • om onze dienstverlening te kunnen verbeteren
  • om je te informeren over wijzigingen in wetgeving en dienstverlening.

Wettelijke verplichting

  • indien NaNur hiertoe wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden;
  • in verband met wettelijke bewaarplichten.

BEWAARTERMIJN

Wij zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor zover er een administratieve- en/of wettelijk bewaarplicht geldt zullen wij jouw gegevens gedurende die termijn bewaren.

COMMUNICATIE

Vragen mag altijd

Wanneer je NaNur een mail of ander bericht stuurt, worden deze opgenomen in ons e-mailarchief en conform de wettelijke bewaarplicht opgeslagen. Soms vragen wij naar jouw persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maak het mogelijk om hiermee jouw vraag te beantwoorden en eventuele bijkomende processen uit te voeren.

Blijf op de hoogte

Naast de informatie die op onze website vermeld staat, kunnen wij jou als klant via drie kanalen op de hoogte brengen van nieuwe items/collecties, aanbiedingen, acties of andere informatie. Deze drie kanalen zijn als volgt: per mail, per social media of per post. Zonder jouw toestemming word je niet per post of per mail op de hoogte gebracht. 

Nieuwsgierig?

Voor de klanten die graag als eerste op de hoogte zijn van interessante weetjes, nieuwe producten, acties en/of andere informatie, bieden wij een nieuwsbrief aan. Iedere nieuwsbrief is voorzien van een link waarbij je jezelf kunt afmelden. Zonder jouw toestemming ontvang je geen nieuwsbrieven vanuit NaNur.

Voor klanten die graag op de hoogte zijn van hun bestelling en sneller door het bestelproces heen willen komen, bieden wij een mijn account omgeving waar jouw gegevens worden opgeslagen. Zonder jouw toestemming worden jouw gegevens niet opgeslagen in de mijn account omgeving.

DELEN VAN GEGEVENS

NaNur verkoopt jouw gegevens niet aan derden. We delen jouw gegevens uitsluitend indien dit nodig is voor:

  • de uitvoering van onze overeenkomst met jou als klant;
  • jouw shopervaring te verbeteren;
  • een nieuwsbrief te versturen (uitsluitend indien je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief);
  • of om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

Wij maken gebruik van een derde partij voor: logistieke partners, marketing dienstverlening, betaalpartners of IT-dienstverleners. Wij hebben strikte afspraken met hen om ook hier de regels omtrent het privacy en cookiebeleid te waarborgen. Indien wij persoonsgegevens delen met derden gaat hier altijd een verwerkersovereenkomst aan vooraf. Hierbij houden wij rekening met een passend niveau van beveiliging, waarin vertrouwelijkheid van jouw gegevens gewaarborgd worden.

INZIEN, AANPASSEN, VERWIJDEREN

Mocht je vragen of twijfels hebben rondom jouw persoonsgegevens heb je altijd het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen en voor welk doel. Wanneer je meent dat die persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Je kunt ons hier uiteraard over bellen (06-48829340) of mailen (hello@nanur.nl).

INTREKKEN TOESTEMMING

Voor zover wij je gegevens hebben verzameld op grond van door jou verleende toestemming, heb je het recht om de door jou verleende toestemming in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van jouw toestemming voor het moment van intrekking.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

NaNur neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende (beveiligings‑)maatregelen, zowel organisatorisch als technisch, om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van- en/of onbevoegde/ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Hierbij moet je denken aan: toegangsbeveiliging, wachtwoordbeleid, versleuteling d.m.v. SSL-certificaat, dataminimalisatie, etc. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, dan wel er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op. Wij helpen jou natuurlijk graag, maar daarnaast heb je te alle tijden het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

DOORLINKEN

Dit privacy statement is niet van toepassing op andere websites, welke door backlinks aan www.nanur.nl zijn gekoppeld. Wij kunnen geen garantie geven dat andere partijen op een betrouwbare manier omgaan met jouw persoonlijke gegevens.  Www.nanur.nl kan zelf ook linkjes bevatten naar andere websites en/of diensten. NaNur is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op deze websites. Wij adviseren je daarom altijd de privacyverklaring van de betreffende website te lezen.

WIJZIGING PRIVACYVERKLARING

Wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen en/of aanvullen. Raadpleeg deze privacyverklaring dan ook regelmatig, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Dit privacy en cookiebeleid is voor het laatst gewijzigd op 29 december 2020.

COOKIEBELEID

Wat is een cookie?

Dat zijn eenvoudige tekstbestandjes die bij je bezoek aan de NaNur website op worden geslagen in het geheugen van jouw computer of mobiele apparaat.

Waarom gebruiken wij cookies?

Als je bezig bent met een bestelling plaatsen op www.nanur.nl en er komt even iets anders tussendoor, dan wil je natuurlijk niet dat je winkelmandje weer leeg is. Cookies kunnen dit voorkomen. Wij bewaren middels cookies zorgvuldig jouw voorkeuren zoals de items die je in je winkelmandje hebt geplaatst of informatie die je in een bestelformulier op hebt genomen. Zo maken we het bestellen bij NaNur nog iets gemakkelijker.

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken onderscheid tussen functionele cookies en tracking cookies. De functionele cookies zorgen ervoor dat onze website tijdens je bezoek optimaal werkt. Dit houdt in dat je items in je winkelmandje onthouden worden, je de mogelijkheid hebt om je inloggegevens op te slaan, en je browserinstellingen opgeslagen worden, zodat je de website optimaal per apparaat kunt bekijken.

Tracking cookies zorgen ervoor dat wij je ervaring op de NaNur website in de toekomst nog beter kunnen maken. Door middels Google Analytics gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers de website ervaren, kunnen wij verbeteringen doorvoeren en de website nog gebruiksvriendelijker maken.

Wil je liever geen cookies ontvangen?

Dat kan! In je browser kun je instellen geen cookies te willen ontvangen. Let wel op dat onze website daarmee minder gebruiksvriendelijk zal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat hier uitgelegd:

WEBSTATISTIEKEN

Om het gebruik van onze website zo optimaal mogelijk te maken, maken wij gebruik van productinformatie, verkoopcijfers en webgedrag. Om deze informatie inzichtelijk te krijgen, maken wij gebruik van de volgende tools:

Indien je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met de cookies en worden jouw gegevens opgeslagen, tenzij je via instellingen ervoor kiest om ze uit te schakelen.

Google Analytics
Deze tool wordt gebruikt om onze bezoekers van www.nanur.nl bij te houden. Ons Google account is privacy vriendelijk ingesteld, waardoor zij geen gegevens delen met derden en er geen herleidbare persoonsgegevens worden opgeslagen.

Mocht je meer informatie over het privacy beleid van Google willen inzien, neem dan eens een kijkje op het privacybeleid van Google, of het privacybeleid van Google Analytics. Ook kun je via de opt-out regeling uw browser uitsluiten van het opslaan van Google analytics gegevens.

Onderkant formulier privacy en cookiebeleid