Wij misten nog iets...

Over ons

Shape
In het stukje over vertelt Leonie haar verhaal

"Het is mijn verlangen om deze kennis zo praktisch mogelijk aan je mee te geven..."

Leonie Verhoeven

Nature & Nurture

NaNur staat voor Nature (genen) & Nurture (omgeving): het is de interactie van deze twee die zorgt voor ontwikkeling.

Over het begin van NaNur

NaNur is begonnen als verlangen naar het toegankelijk maken van pedagogische kennis. Mijn naam is Leonie Verhoeven-Wijnhorst, ik ben getrouwd met Joël en moeder van Micha (2015) en Abel (2017). Na mijn studie orthopedagogiek werkte ik in een particuliere praktijk voor onderzoek en behandeling van kinderen met leer- en gedragsproblemen. De adviezen die ik meegaf hadden vaak als doel om de situatie van het kind thuis en op school te verbeteren. Echter, hoe kon ik goede adviezen voor school geven, als ik zelf niet wist hoe het was om voor de klas te staan? Gedreven door het verlangen mijn adviezen beter aan te kunnen passen, ben ik voor de klas gaan staan. Uiteindelijk deed de combinatie tussen zorg en onderwijs mijn hart sneller kloppen. Ik werk nu dan ook met veel plezier als zorgcoördinator op een school voor kinderen met leerproblemen.

Moeder worden

Toen ik zelf moeder werd, kon ik me ook in die positie als ouder beter inleven. Ik had en heb mijn eigen zoektocht naar de best passende begeleiding in de ontwikkeling van mijn kinderen, gecombineerd met een parttime baan en alle andere zaken die je aandacht trekken in dit leven. Dit lukt met vallen en opstaan: ik ben verre van het perfecte voorbeeld. Toch neem ik je graag mee in de kennis die ik verworven heb en nog steeds verwerf. Het is mijn verlangen om deze kennis zo praktisch mogelijk aan je mee te geven en ik hoop dat ik daarmee een steentje kan bijdragen in de ontwikkeling van jouw kids én jou als ouder.

Shape

Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Laura van Vliet en van jongs af aan heb ik al geroepen dat ik met kinderen wilde werken. Door na mijn opleiding als algemeen fysiotherapeut, de master Kinderfysiotherapie te gaan doen is dit voor mij ook gelukt. In eerste instantie heb ik het werken met volwassenen en kinderen gecombineerd, maar al snel merkte ik dat mijn hart  echt ligt bij het werken met kinderen. Daarom heb ik er al vrij snel voor gekozen om mij helemaal te richten op de kinderen. Ik vind het super om een kind te zien ontwikkelen. Juist wanneer dit spelenderwijs kan en ik zie dat het kind er plezier in heeft. Daarnaast vind ik het fijn om samen met ouders te kijken naar de ontwikkeling van het kind. Zij moeten ten slotte thuis met hun kindje aan de slag. Ik vind het dan ook belangrijk dat ik ouders informeer over waarom ze iets thuis moeten/kunnen oefenen en hoe ze dit op een leuke speelse wijze kunnen doen. Hierdoor zullen ze thuis dan ook sneller de oefeningen blijven doen, wat weer voor meer vooruitgang zorgt.

Kennis delen

Ik vind het werken in de praktijk onwijs leuk, maar ik vind het ook onwijs leuk om nu mijn kennis met nog meer mensen te kunnen delen. Zodat ouders die niet direct bij een kinderfysiotherapeut komen, óók handvatten kunnen krijgen over hoe ze hun kindje kunnen ondersteunen in de motorische ontwikkeling. Ik merk in mijn werk dat ouders niet altijd weten welk materiaal ze het beste in kunnen zetten om de motoriek te stimuleren of waarom het belangrijk is om bepaalde ontwikkelingsstappen te oefenen. Ik hoop dan ook dat ik door middel van NaNur mijn kennis kan delen en je handvatten kan geven om je kind om op een leuke manier te stimuleren in de motorische ontwikkeling.  

Maar niet alleen wij zijn NaNur

Naast orthopedagoog Leonie en kinderfysiotherapeut Laura wordt NaNur gevormd door een team van experts om ons heen, die samen zorgen voor een samenhangende vormgeving, een perfect werkende site, stralende foto’s, prachtige kleurplaten, lekkerste recepten en correcte teksten. Alleen door alle krachten te bundelen kon NaNur gelanceerd worden.

Veel dank en credits voor deze toppers!

In het stukje over vertelt Laura haar verhaal

"Ik hoop dat ik door NaNur mijn kennis kan delen en je handvatten kan geven om je kind op een leuke manier te stimuleren in de motorische ontwikkeling."

Laura van Vliet

De merken van het educatieve speelgoed

Onze merken

Logo Hape

Hape

Love. Play. Learn.

Als ‘s werelds grootste producent van houten speelgoed is Hape vanzelfsprekend afhankelijk van het gebruik van natuurlijke materialen. Een complete lijn bamboe speelgoed maakt gebruik van de speciale eigenschappen van dit uitzonderlijk duurzame materiaal. De duurzame kunststof onderdelen gaan generaties mee om doorgeven, in plaats van weggooien, van speelgoed te bevorderen.

Logo Beleduc

Beleduc

Beleduc gelooft dat kinderen niet spelen
om te leren, maar leren omdat ze spelen

De nadruk bij deze producten ligt sterk op educatieve waarden en onovertroffen kwaliteit. De producten worden ontwikkeld om kinderen in de verschillende ontwikkelingsfasen te ondersteunen en hen te begeleiden naar een volgende fase.

Logo Eureca Kids

EurekaKids

Meer dan 10.000 soorten educatief speelgoed

Eurekakids is a company which designs, develops and sells educational and didactic toys aimed at helping children in their mental, motor and emotional development.

Logo Polym

PolyM

Built & Play

Ongelimiteerd, fantasierijk bouwen met veel plezier, daar staat PolyM met haar flexibele bouwstenen voor. Door het prettige zachte maar stevige materiaal maken kinderen de mooiste bouwwerken. Het materiaal is kleurvast en zelfs wasbaar tot 40 graden. Gegarandeerd jaren aan speelplezier.

Logo de kleine giraf

Kleine giraf

Kleine Giraf BV - distributeur van hippe baby-producten

Onze merken onderscheiden zich door het bijzondere design en gebruik van natuurlijke materialen. Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. Daarnaast letten we bij het selecteren van onze merken extra goed op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen