FAQ

Meest gestelde vragen

NaNur staat voor Nature (genen) & Nurture (omgeving): het is de interactie tussen deze twee die zorgt voor ontwikkeling.

Laat het me even weten via de mail (hello@nanur.nl) en wie weet kan ik een voorstel doen voor een vervangend product.

De ontwikkelingsboxen van NaNur zijn door experts samengesteld. In de boxen vind je kennis en tools om de ontwikkeling van je kind op 5 verschillende ontwikkelingsgebieden te stimuleren.

Voor het stimuleren van de ontwikkeling van baby’s heeft NaNur de babybox ontworpen. In deze ontwikkelingsbox zit educatief speelgoed welke speciaal voor de baby’s van 6-12 maanden is uitgekozen. Naast het educatieve speelgoed vind je in de box ook ontwikkelingskaarten met daarop variatietips om je baby zo goed mogelijk te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling. In onze ontwikkelingsbox zitten 5 stukken educatief speelgoed welke 5 verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Daarnaast zit in de box het NaNur Magazine met daarin informatie over de ontwikkeling van baby tot kleuter.

Voor het stimuleren van de ontwikkeling van dreumessen heeft NaNur de dreumesbox ontworpen. In deze ontwikkelingsbox zit educatief speelgoed welke speciaal voor de 1-2 jarigen is uitgekozen.  Naast het educatieve speelgoed vind je in de box ook ontwikkelingskaarten met daarop variatietips om je dreumes zo goed mogelijk te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling. In onze ontwikkelingsbox zitten 5 stukken educatief speelgoed welke 5 verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Daarnaast zit in de box het NaNur Magazine met daarin informatie over de ontwikkeling van baby tot kleuter

Voor het stimuleren van de ontwikkeling van peuter heeft NaNur de peuterbox ontworpen. In deze ontwikkelingsbox zit educatief speelgoed welke speciaal voor de 2-3 jarigen is uitgekozen.  Naast het educatieve speelgoed vind je in de box ook ontwikkelingskaarten met daarop variatietips om je peuter zo goed mogelijk te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling. In onze ontwikkelingsbox zitten 5 stukken educatief speelgoed welke 5 verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Daarnaast zit in de box het NaNur Magazine met daarin informatie over de ontwikkeling van baby tot kleuter.

Voor het stimuleren van de ontwikkeling van kleuters heeft NaNur de kleuterbox ontworpen. In deze ontwikkelingsbox zit speciaal voor kleuters uitgezocht educatief speelgoed met daarbij gerichte adviezen en variatietips om met je kleuter aan de slag te gaan. In onze ontwikkelingsbox zitten 5 stukken educatief speelgoed welke 5 verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Daarnaast zit in de box het NaNur Magazine met daarin informatie over de ontwikkeling van baby tot kleuter.

Momenteel niet nee. Achter de schermen werken we wel druk aan een variant waarbij ouders zelf de box voor hun kleintje kunnen samenstellen en dus van ook één ontwikkelingsgebied meerdere soorten educatief speelgoed kunnen afnemen.

Voor nu zijn deze nog niet beschikbaar. Dat is wel de intentie voor de toekomst. Mocht je suggesties of wensen hebben, laat het me weten via hello@nanur.nl.

Als u een box cadeau wilt doen kunt u het verzendadres aanpassen. Wij zullen geen factuur in de box doen. Ook kunt u tijdens het afrekenen aangeven of u de box in wilt laten pakken. Wij zullen er dan voor zorgen dat de box leuk ingepakt naar u of de ontvanger opgestuurd wordt.

Wanneer u er toch voor kiest om de box te retourneren meldt u de retour aan door ons een mail te sturen. De verzendkosten zullen voor uw eigen rekening zijn. Zodra wij de box hebben ontvangen, wordt het resterende bedrag naar u teruggestort.

In Vlaardingen en Schiedam verzenden wij de pakketten zelf en klopt het inderdaad dat u geen track-and-trace-code heeft ontvangen. Buiten deze regio zult u een track-and-tracce-code ontvangen zodra wij uw pakket hebben verzonden.

Absoluut! Stuur even een mailtje naar hello@nanur.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te ontdekken of we een match kunnen zijn.

Nee, helaas. Dat is wel een bewuste keuze, zo worden we in onze diensten niet beperkt door de regels van de zorgverzekeraar en kunnen we ons helemaal focussen op wat er nodig is.

Dat staat wel op de planning. Mocht je nieuwgierig zijn, stuur alvast een mailtje naar hello@nanur.nl