ontdek de

Sale

Inspiratie nodig voor leuke kleine cadeautjes?

Op onze sale pagina hebben we leuke cadeautjes voor een klein prijsje geselecteerd. Ideaal voor een verjaardag, maar ook zeker leuk om alvast in te slaan voor de feestdagen bijvoorbeeld als schoencadeautje. .

Kom je uit Vlaardingen of Schiedam? Gebruik dan nu de kortingscode: Vlaardingen22 en laat jouw schoencadeaus gratis thuisbezorgen tijdens de bezorgrondes op woensdag of in het weekend!

Dreumessen en peuters

De mooie houten Friendly Safari Faces puzzel van hape heeft grote knoppen en is dus makkelijk vast te pakken voor kleine handjes. Dit is de ideale puzzel voor jouw kleintje om zowel de cognitieve als de fijn motorische ontwikkeling te stimuleren.

Baby's en dreumessen

Met de Magic Touch Mini Piano van Baby Einstein kunnen baby’s en dreumessen muziek ontdekken. 

Peuters en kleuters

Voorlezen en het tot leven brengen van het verhaal. Dat is waar dit mini-inspiratiesetje je ideeën voor geeft. Ontdekken jullie samen meer over de taken van een dierenverzorger?

Baby's

Geef uw baby een vroege kennismaking met lezen en de wonderen der natuur met dit leuke insectenboek van Hape. Gemaakt van hout en veilig om te kauwen, met heldere, vrolijke illustraties op iedere pagina. 

Dreumessen en peuters

Laat je peuter zijn/haar verbeelding gebruiken en leuke vogels, beesten en bouwwerken maken met de eenvoudig te bouwen Poly-M blokken. Met deze bouwblokken wordt de fijne motoriek, de bouwvaarheden en de verbeelding van uw kind gestimuleerd. 

Peuters en kleuters

Met deze leuke vossen handpop van Beleduc kan je eindeloos met je kleintje stimuleren. Het spelen met de handpop helpt om de sociaal-emotionele ontwikkeling te stimuleren. 

 

Peuters en kleuters

Heb jij je een vaste hand? Want als maar een enkele beweging in de mikadostokjes zichtbaar wordt, dan is je beurt voorbij! Hoe streng ben jij?

Peuters en kleuters

Deze mini-kraaltjes groeien in een paar uur zwemmen in het water uit tot prachtige waterparels. De kids kunnen hier heerlijk mee spelen, ze voelen namelijk superzacht aan. Het zou goed kunnen dat je er zelf ook niet vanaf kan blijven;) 
Extra fijn: werkt ontprikkelend in deze toch al zo drukke decembermaand. 

Baby's

Met de Tiny Tambourine van Baby Einstein hebben baby’s een kleine band in hun hand. Deze houten tamoboerijn is een variant op de traditionele rammelaar en zal het favoriete insturment van veel baby’s en dreumessen worden! 

Peuters en kleuters

Deze rubberen bal stuitert door z’n ‘bulten’ alle kanten op. Reageer jij snel genoeg om hem te vangen?