ontdek de

Ontwikkelings-
boxen

In onze ontwikkelingsboxen zit educatief speelgoed met variatietips waarmee je de vijf ontwikkelingsgebieden kan stimuleren. Daarnaast vind je in de box het NaNur magazine met informatie over de ontwikkeling van baby tot kleuter. 

6-12 maanden

Vanaf 6 maanden wordt het contact met je baby steeds gerichter en leer je steeds beter zijn karakter kennen. Je baby ontdekt de wereld via zijn mond en juist daarom heeft NaNur met zorg een ontwikkelingsbox samengesteld met speelgoed dat niet alleen eco-friendly is, maar ook 100% veilig.

1 jarigen

De eerste stapjes en eerste woordjes: jouw baby is een dreumes geworden. De bewegingsruimte van je kindje wordt groter en speelgoed uit deze ontwikkelingsbox gaat niet alleen maar in zijn mond, maar kan ook echt gebruikt worden waarvoor het bedoeld is. 

2-3 jarigen

De fase van de peuterpubertijd is aangebroken: de autonomie is volop in ontwikkeling. Je peuter wil alles ‘zelluf doen’. De peutertijd is ook de aanloop naar de basisschool. Kostbare laatste tijd samen dus, maar hoe vul je deze zo in dat je hem waardevolle vaardigheden bijbrengt? In NaNur Magazine lees je er alles over en met het speelgoed uit deze ontwikkelingsbox voor peuters kun je direct aan de slag.

4-5 jarigen

Het kleuteronderwijs bestaat vooral uit spelen, ervaren en ontdekken, maar onderschat de waarde hiervan niet. Om klaar te zijn voor het formele (lees- en reken)onderwijs vanaf groep 3, zijn verschillende basisvaardigheden nodig die ook thuis oefening vragen. Deze ontwikkelingsbox helpt daar perfect bij.

0-6 maanden

De kraambox is speciaal ontworpen voor ouders met een pasgeboren baby. Bij de geboorte van een kleintje komt veel kijken. Wij hebben met de kraambox een startpakket voor jonge ouders ontwikkeld met daarin tips en adviezen over hoe je de vroege ontwikkeling van je baby kan stimuleren met daarbij passend educatief speelgoed. Zo zijn ook contrastkaarten bijgevoegd, die het kleine baby’tje al goed kan zien en waardoor hij of zij ontspant.
Deze box is bijzonder geschikt als origineel kraamcadeau!

Peuters en kleuters

Laat je verrassen door de vele leermomenten die je tijdens het spelen samen kunt hebben. Met de inspiratiebox speciaal voor kleuters in het thema ‘Dierenverzorger’ kun je samen met je kleintje ontdekken wat een dierenverzorger doet. Laat je kleintje zijn eigen dierenverblijf maken waarin hij de wilde dieren die er wonen kan verzorgen. Zorg dat er eten in de voederbakken zit en hark het verblijf aan kant of schep het verblijf schoon. Met de reuzenpincet in de vorm van een krokodil oefen je de pincetgreep, de ooghand-coördinatie en verfijn je de fijn motorische vaardigheden als voorbereiding voor het schrijven en tekenen.

Duik jij samen met je kleintje in de wereld van een dierenverzorger?

Peuters en kleuters

Laat je verrassen door de vele leermomenten die je tijdens het spelen kunt hebben samen. Met de inspiratiebox in het thema ‘Kleine ijsbeer’ kan je met je kleintje een iglo maken, de woordenschat uitbreiden, in de winterwereld duiken en een boekje lezen.  Daarnaast is het voelen van verschillende texturen heel fijn voor je kleintje.

Duik jij samen met je kleintje in het verhaal van de kleine ijsbeer?